Ерол Ризаов

Мое ќоше

Покуда на глупоста

„Тие се историја на сето она што е абнормално, сведоштва за многу личности, политички случувања, процеси, односот на Европа кон нас на ние кон неа. Тие се мали културни есеи. Нивната цел е да се посочи на глупоста, таа да се исмее, но и да се санираат последиците“, рече писателот Венко Андоновски на вчерашната промоција на четири книги со колумни на Ерол Ризаов
Прочитајте повеќе »