Banner
Си велам

Отворете го пенџерчето…

Во што е разликата на пораките што ни ги праќале во „пусто турско“ и што ни ги испраќаат...
Прочитајте повеќе »
Си велам

Георгиевски ќе се врати (4)

Во блиска иднина Љупчо Георгиевски ќе биде рехабилитиран од својата партија со вратен основачки акт Љупчо Георгиевски кога го видов првпат на една фотографија во „Нова Македонија“ ми личеше на рускиот Распучин, на гневен млад поет - задоцнет македонски анархист од минатиот 19 век, кој авантуристички влегол во политиката на…
Прочитајте повеќе »