Month: September 2017

Мое ќоше

Мааџири и домороци

Ако не се луди тие што сеат страв и паника меѓу граѓаните, тогаш кој е луд во Македонија што некој, било кој, може неказнето да организира референдум на денот на избори за непостоечка бегалска инвазија со монструозни лаги
Прочитајте повеќе »