Интервју

24vesti

Гостување во специјалното издание на „24 анализа“ по повод Денот на независноста

Интервју во специјалното издание на „24 анализа“ на „Телевизија 24“ по повод Денот на независноста, каде зборуваат и Денко Малески и Петар Гошев
Прочитајте повеќе »
Urednicki-brifing-1tv

Гостување во „Уреднички брифинг“ на 1tv.mk заедно со Сашо Орданоски

Улогата на новинарството како етичка професија и мешањето на политиката во информациите. Како се известуваше и која е иднината на новинарството – на овие теми Ацо Кабранов разговараше со новинарите Сашо Ордановски и Ерол Ризаов во „Уреднички брифинг“
Прочитајте повеќе »