Ориент експрес

Најдобрата работа во светот

Во Македонија нема повеќе насмеани новинари, познати спадала и шегобијци, нема новинарски дружби и шали. Има бофл и бербатлаци колку сакаш, само стисни на мобилниот, или на далечинското и ќе видиш стотици гадости
Прочитајте повеќе »